Наказ Державної служби статистики України “Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 43-зв’язок (річна) “Звіт про телефонізацію об’єктів у сільській місцевості і потреби населення в домашніх телефонах мережі загального користування” від 22.07.2013 р. № 217

Редакція: 22.07.2013 р.
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 22.07.2013 р. № 217
Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 43-зв’язок (річна) “Звіт про телефонізацію об’єктів у сільській місцевості і потреби населення в домашніх телефонах мережі загального користування”
Відповідно до статей 4, 14, 18 Закону України “Про державну статистику”, з метою подальшого вдосконалення державних статистичних спостережень зі статистики зв’язку й отримання повної, всебічної та об’єктивної статистичної інформації наказую:
1. Затвердити форму державного статистичного спостереження № 43-зв’язок (річна) “Звіт про телефонізацію об’єктів у сільській місцевості і потреби населення в домашніх телефонах мережі загального користування”, що додається, та ввести її в дію зі звіту за 2013 рік.
2. Поширити форму державного статистичного спостереження, затверджену цим наказом, на юридичних осіб та їхні відокремлені підрозділи, які здійснюють діяльність у сфері телекомунікацій і внесені до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, який веде Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.
3. Департаменту статистики послуг (Калачова І. В.) здійснювати методологічне керівництво збиранням і опрацюванням даних за формою державного статистичного спостереження, затвердженою цим наказом.
4. Керівникам територіальних органів державної статистики забезпечити в установленому порядку збирання, опрацювання та подання даних за формою державного статистичного спостереження, затвердженою цим наказом.
5. Визнати таким, що втратив чинність, з 01 січня 2014 року наказ Держкомстату від 13 липня 2009 року № 256 “Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 43-зв’язок (річна) “Звіт про телефонізацію об’єктів у сільській місцевості і потреби населення в домашніх телефонах мережі загального користування”.
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Власенко Н. С.
Голова
О. Г. Осауленко
Наказ Державної служби статистики України “Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 43-зв’язок (річна) “Звіт про телефонізацію об’єктів у сільській місцевості і потреби населення в домашніх телефонах мережі загального користування” від 22.07.2013 р. № 217

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>